Noul single al lui Connect-R, Vrajitori

Connect-R isi suprinde inca o data fanii cu o noua piesa extrasa de pe albumul Multumesc,alaturi de Elianne, semifinalista celui de-al doilea sezon Vocea României. Piesa se numeste “Vrajitori” si este o piesa de dragoste menita sa ajunga la inimile ascultatorilor dar si sa ofere o perspectiva noua in ceea ce poate insemna dragostea pentru un cuplu.

Aceasta este a doua colaborare dintre cei doi artisti, piesa ”Mă bate inima” dovedindu-se un real succes pentru ascultatori. Noul single înregistrat de cei doi artiști se numește ”Vrăjitori” și este compus chiar de Ștefan Mihalache (Connect-R), orchestrația fiind semnată de Tudor Ion, iar backing vocals de George Hora.

Fostă concurentă a show-ului TV Vocea României în echipa Loredanei, Elianne (Ana Maria Alexie) și-a găsit inspirația în muzică încă de mică. La finalul anului trecut, producătorul Tuan a colaborat cu Elianne pentru single-ul și videoclipul “Ce mi-ai făcut!?”.

Vrăjitori” este cel de-al doilea treilea single extras de pe noul album “Mulțumesc“, pe care Connect-R îl va lansa în curând. Anterior acestei melodii, Connect-R a lansat piesele ”Repetent”,”Încredere”, ”Nicio problemă”, în colaboare cu J. Yolo, ” bate inima”, împreună cu Ellianne, și ”Vinovat”, alături de Misha.

Connect-R, a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător de-a lungul carierei sale. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, urmand ca la 15 ani sa descopere dragostea pentru Hip-hop. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA.

Click aici pentru Preturi Artist

Durata recital: 45 – 50 min.

CONNECT-R participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu CONNECT-R este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar CONNECT-R

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar CONNECT-R.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Evenimente care urmeaza

impresar CONNECT-R, impresariat CONNECT-R, impresariere CONNECT-R, pret CONNECT-R, contact CONNECT-R, agentie impresariat, Contact Impresar CONNECT-R, CONNECT-R pret nunta, CONNECT-R pret evenimente, CONNECT-R pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu CONNECT-R, CONNECT-R pret evenimente, preturi artisti