Contact Impresar Vunk

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital: 50 – 60 min.

VUNK participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber,
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Band Live

Pretul pentru un concert cu VUNK este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul.

Este necesara asigurarea de catre client a unui rider tehnic / BACKLINE

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar  VUNK

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar VUNK.

Contact Impresar Vunk

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Videoclipuri recente

Evenimente care urmeaza

Concert Live Adda Club Bucuresti

Concert Live Adda – Club Bucuresti

9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

Biografie Vunk

Vunk (Vank), trupa de muzica pop-rock din Romania, a aparut in anul 1994. Dupa o perioada de success sub numele de Vank, trupa Vunk se reinventeaza si revine in prim-planul scenei muzicale. Primul single a fost “La orice ora”, urmat de “Dau alarma”, “Prima noapte”, “Artificii pe tavan” si “Lacrimi de coniac”.In februarie 2010, Vunk a lansat albumul “Ca pe vremuri”, iar la finalul anului a lansat campania “Vreau o tara ca afara”.In 2011, Vunk a castigat toate premiile posibile: Cea mai buna trupa pop-rock, Cel mai bun album pop-rock, Premiul de excelenta, Cel mai bun rock si Cea mai buna interpretare.

Show-uri spectaculoase si piese care aveau sa fie pe primul loc in topurile radio de-a lungul multor saptamani: “1000”(2009), “Baladă pentru o minune”(2012), “Lacrimi de coniac”(2011), “Vreau o țară ca afară”(2011), “Pleacă” feat Antonia(2011), “Așa, și”(2013), “Scapă-mă de ea”(2012) sau “Numai la doi”(2014), “Stai langa mine” feat Irina Rimes (2017).De asemenea, Vunk este si prima trupa romaneasa premiata pentru o campanie creativa de comunicare, “Orasul Minunilor”, la Gala PR Awards, iar pe 25 mai 2017 a pus in scena primul musical “Secretul tau”, o poveste inspirata dupa Jules Verne. Tot atunci, artistii au lansat si cel de-al optulea album intitulat “Extrovertit”.

Printre cele mai noi single-uri lansate de Vunk, ale anului 2018, sunt “Aoleo, ce bine” si“Toti demonii mei”.

Vunk Official

Intrebari frecvente

Cat costa un recital al trupei VUNK? Ce tarif are VUNK pentru nunta ? Ce pret are VUNK pentru o nunta ? Ce pret are VUNK pentru evenimente ? Ce onorariu are VUNK pentru un eveniment corporate ? Cat canta VUNK ? Ce durata are un concert cu VUNK ? Ce piese canta VUNK ? Cine este managerul lui VUNK? Cine este impresarul lui VUNK? VUNK canta cu trupa ? Cu cine canta VUNK ? VUNK are band ? Care este durata recitalului ? VUNK canta si la nunta ? VUNK canta si la botez ? Cate programe canta ?

impresar VUNK, impresariat VUNK, impresariere VUNK, pret VUNK, contact VUNK, agentie impresariat, Contact Impresar VUNK, VUNK pret nunta, VUNK pret evenimente, VUNK pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu VUNK, VUNK pret evenimente, preturi artisti, contact impresar VUNK