Contact Impresar Lino Golden

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital: 45 – 50 min.

LINO GOLDEN participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Trupa de dansatoare si DJ.

Pretul pentru un concert cu LINO GOLDEN este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar LINO GOLDEN

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar LINO GOLDEN.

Contact Impresar Lino Golden

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Videoclipuri recente

Evenimente care urmeaza

Concert Live Adda Club Bucuresti

Concert Live Adda – Club Bucuresti

9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

Biografie Lino Golden

Lino Golden, cu numele real de Radu Carstea, nascut in Brasov, a inceput sa cante la varsta de 6 ani la violoncel impreuna cu tatal sau si ulterior a descoperit pianul, de care s-a indragostit. La doar 13 ani, Lino a inceput sa scrie versuri, ca mai tarziu sa se mute in Bucuresti si sa se alature lui Alex Velea in echipa “Golden Boy Society”.

Artist, compozitor, producator si vlogger, Lino a si-a castigat notorietatea cu single-ul “Panamera”, desi nu a fost prima piesa lansata de acesta. „Panamera” a devenit imediat un adevarat fenomen trap in industria muzicala romaneasca, cu aproximativ 28 milioane de vizualizari pe YouTube, piesa s-a auzit pla majoritatea radiourilor si televiziunilor de profil.

Printre piesele sale cele mai cunoscute se mai numara: “Buna Rau” feat. Alex Velea, „N-am văzut ca tine” feat. Alex Velea, “Fifa” feat. Rashid, “Fane Spoitoru” feat Keed, „Sus ca Jordan”, „Maceta”, „Fifa”, “FRIENDZONE” feat. Selly si multe altele.

Lino Golden Official

Intrebari frecvente

Cat costa un recital al lui Lino Golden ? Ce tarif are Lino Golden pentru nunta ? Ce pret are Lino Golden pentru o nunta ? Ce pret are Lino Golden pentru evenimente ? Ce onorariu are Lino Golden pentru un eveniment corporate ? Cat canta Lino Golden ? Ce durata are un concert cu Lino Golden ? Ce piese canta Lino Golden ? Cine este managerul lui Lino Golden ? Cine este impresarul lui Lino Golden ? Lino Golden canta cu trupa ? Cu cine canta Lino Golden ? Lino Golden are band ? Care este durata recitalului ? Lino Golden canta si la nunta ? Lino Golden canta si la botez ? Cate programe canta?

impresar LINO GOLDEN, impresariat LINO GOLDEN, impresariere LINO GOLDEN, pret LINO GOLDEN, contact LINO GOLDEN, agentie impresariat, Contact Impresar LINO GOLDEN, LINO GOLDEN pret nunta, LINO GOLDEN pret evenimente, LINO GOLDEN pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu LINO GOLDEN, LINO GOLDEN pret evenimente, preturi artisti