Contact Impresar Gabriel Dorobantu

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital: 45 – 50 min.

GABRIEL DOROBANTU participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Gabriel Dorobantu.

Pretul pentru un concert cu GABRIEL DOROBANTU este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar GABRIEL DOROBANTU

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar GABRIEL DOROBANTU.

Contact Impresar Gabriel Dorobantu

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Videoclipuri recente

Evenimente care urmeaza

Concert Live Adda Club Bucuresti

Concert Live Adda – Club Bucuresti

9 februarie 2017 @ 21:00 - 22:00

Zilele Sighisoarei – Gabriel Cotabita

20 mai 2017 @ 18:00 - 19:00

Zilele Sighisoarei Gabriel Dorobantu

20 mai 2017 @ 19:00 - 20:00

Zilele Sighisoarei – Trupa Hara

20 mai 2017 @ 20:00 - 21:00

Biografie Gabriel Dorobantu

Gabriel Dorobantu este un cantaret recunoscut, care s-a nascut in Bucuresti pe data de 3 ianuarie 1953 si a debutul oficial in lumea muzicii la Festivalul Mamaia in anul 1983, unde a interpretat piesa ”Ochii tai”.

Gabriel Dorobantu este un artist de calitate al muzicii usoare romanesti, interpret de romante, ce are o prestanta in lumea muzicala pana si in ziua de azi.

Cantaretul ne uimeste cu optimismul sau debordant, romantismul neegalat si increderea sa in propriile forte. Muzica lui se potriveste perfect cu personalitatea sa, iar asta il face sa transmita publicului sentimentele pe care el insusi le traieste pe scena.

Printre cele mai recunoscute piese ale sale se numara: “O singura iubire”, “Niciodata”, “Decat fara tine”, “Gara noastra mica”, “Marea mea iubire”, “Noapte de amor” si multe altele.

Gabriel Dorobantu Official

Intrebari frecvente

Cat costa un recital al lui Gabriel Dorobantu ? Ce tarif are Gabriel Dorobantu pentru nunta ? Ce pret are Gabriel Dorobantu pentru o nunta ? Ce pret are Gabriel Dorobantu pentru evenimente ? Ce onorariu are Gabriel Dorobantu pentru un eveniment corporate ? Cat canta Gabriel Dorobantu ? Ce durata are un concert cu Gabriel Dorobantu ? Ce piese canta Gabriel Dorobantu ? Cine este managerul Gabriel Dorobantu? Cine este impresarul Gabriel Dorobantu ? Gabriel Dorobantu canta cu trupa ? Cu cine canta Gabriel Dorobantu ? Gabriel Dorobantu are band ? Care este durata recitalului ? Gabriel Dorobantu canta si la nunta ? Gabriel Dorobantu canta si la botez ? Cate programe canta ?

impresar GABRIEL DOROBANTU, impresariat GABRIEL DOROBANTU, impresariere GABRIEL DOROBANTU, pret GABRIEL DOROBANTU, contact GABRIEL DOROBANTU, agentie impresariat, Contact Impresar GABRIEL DOROBANTU, GABRIEL DOROBANTU pret nunta, GABRIEL DOROBANTU pret evenimente, GABRIEL DOROBANTU pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu GABRIEL DOROBANTU, GABRIEL DOROBANTU pret evenimente, preturi artisti, contact impresar GABRIEL DOROBANTU