Cleopatra Stratan lanseaza “Adio”

Ca o continuare a sirului povestii de dragoste, Cleopatra Stratan lanseaza “Adio”, o piesa de ramas bun care se bucura de un videoclip pe masura.

Dupa succesul pe care l-a avut cu single-ul “ Te las cu inima”, Cleopatra a promis ca va aduce mai multe surprize in atentia fanilor ei si, plina de optimism, nu va mai cobori de pe scenele romanesti prea curand. Zis si facut!

Acum ca au trecut sarbatorile si Cleopatra nu mai face “Cozonac”, a revenit la vechea dragoste, cu care, spune artista in piesa, ca inca are amintiri, dar de la care vrea sa isi ia “Adio”.

Versurile sunt dedicate unei singure persoane si vin ca o eliberare de trecutul care, se pare, ca o tinea in loc.

Videoclipul al carui personaj principal este chiar Cleopatra, ilustreaza o poveste extrasa parca dintr-un basm, dar care are un final nu tocmai placut. Baiatul “cu pricina” este obligat de circumstante sa se arunce de pe o cladire, in gol.  Aceasta scena cinematografica, aparent nefericita, reprezinta de fapt scaparea din bratele trecutului.

Daca nu era clar ca artista nu mai e copilul de altadata, in acest single ne arata, in toata splendoarea, maturitatea de care da dovada.

Bravo, Cleopatra!

Contact Impresar Cleopatra Stratan

Click aici pentru Contact Impresar

Durata recital: 45 – 50 min.

CLEOPATRA STRATAN participa la urmatoarele tipuri de evenimente:

  • Concerte in aer liber
  • Concerte Primarii zile de oras, festivaluri
  • Concerte evenimente private: nunti, botezuri, aniversari
  • Evenimente corporate
  • Concerte in club
  • Concerte la baluri de boboci

Formula scenica: Cleopatra Stratan.

Pretul pentru un concert cu CLEOPATRA STRATAN este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatia artistica, formula scenica sau preturi artisti pentru 2020, va rugam sa ne contactati: Gasca Production – Impresar CLEOPATRA STRATAN

Programul nostru este :
Luni – Vineri 9 – 18
Sambata 10 – 17

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar CLEOPATRA STRATAN.

captcha
Introdu codul din imagine inainte de trimiterea mesajului !

Evenimente care urmeaza

impresar CLEOPATRA STRATAN, impresariat CLEOPATRA STRATAN, impresariere CLEOPATRA STRATAN, pret CLEOPATRA STRATAN, contact CLEOPATRA STRATAN, agentie impresariat, Contact Impresar CLEOPATRA STRATAN, CLEOPATRA STRATAN pret nunta, CLEOPATRA STRATAN pret evenimente, CLEOPATRA STRATAN pret botez, pret cover band, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu CLEOPATRA STRATAN, CLEOPATRA STRATAN pret evenimente, preturi artisti, Adio, contact artist Cleopatra, contact Stratan