O calatorie muzicala si de dans in jurul lumii !
Un show de muzica si dans cu o durata de 50 minute cu multiple schimburi de costume, intre, 4 – 12 dansatori In functie de spatiu si eveniment, percutionist si DJ, sau trupa cu 5 instrumentisti( Costume Brasil, Cuba, Cancan, Disco… Etc

Tequila Party este disponibil in mai multe variante adresate tuturor tipurilor de evenimente care includ evenimente, concerte organizate de primarii open air carnaval, show personalizat pentru nunta sau alte evenimente private

Politica GDPR

Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Gasca Production are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea privind situatia contului lor de pe  www.gasca-production.ro , www.attitudemusic.ro , www.impresariat-artisti.ro , www.impresariat-artist.ro , www.impresar-artisti.ro , www.impresar-artist.ro , www.bigevent.ro , www.livesound.ro , www.booking-artisti.ro , www.rezervare-artisti.ro , www.attd.ro ,  informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Daca sunteti vizitator al grupului nostru de site-uri, Gasca Production SRL, care este cea mai mare platforma de booking si rezervare a artistilor din Romania cu o experienta de peste 15 ani, va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizați in mod direct in contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul sectiunii de contact.

Scopul colectarii datelor este: pentru a imbunatatii experienta oferita pe site, pentru a monitoriza traficul si pentru a raspunde solicitarilor primite.

Prin completarea datelor dvs declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Gasca Production, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Gasca Production, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Gasca Production, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica.

De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Gasca Production atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate. Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate prin posta cu confirmare de primire pe adresa SC Gasca Production SRL, str. Baciului nr.4, bl.9, ap.263, sector 5, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

– sa interviti asupra datelor transmise;

– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara – sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Orice client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.gasca-production.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. De asemenea, Gasca Production poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Tags:

Gasiti info despre:

trupe, muzica pentru nunta playlist, muzica pentru nunta , trupe cover nunta, trupe nunta bucuresti, cover band nunta, banduri nunta bucuresti, band nunta pret, Cover Band, Trupa de coveruri, live music band, wedding band, muzica live, muzica de nunta, petreceri private si evenimente corporate, preturi artisti, artisti romani, tarife artisti, preturi artisti nunta, tarife artisti nunta, artisti preturi, pret artisti, contact artisti, artisti evenimente, artisti romania, artisti din romania, artisti internationali, onorarii artisti, formatii nunta preturi, formatii nunta bucuresti preturi, preturi formatii nunta, formatii de muzica populara, formatii de muzica, tarife formatii nunta, formatii muzica usoara, trupa nunta, artisti nunta, cantareti nunta, artisti pentru nunta, artisti nunta preturi, tarife artisti nunta, pret formatie nunta, formatie nunta pret, formatie muzica, artisti evenimente, formati de muzica
  • Politica GDPR

    Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Gasca Production are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

    Scopul colectarii datelor este: informarea privind situatia contului lor de pe  www.gasca-production.ro , www.attitudemusic.ro , www.impresariat-artisti.ro , www.impresariat-artist.ro , www.impresar-artisti.ro , www.impresar-artist.ro , www.bigevent.ro , www.livesound.ro , www.booking-artisti.ro , www.rezervare-artisti.ro , www.attd.ro ,  informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

    Citește mai mult
  • Politica de utilizare cookie-uri

    Politica de utilizare cookie-uri

    Prezenta Politica privind fișierele cookies se aplica tuturor utilizatorilor site-urilor din platforma web al Gasca Production SRL, cea mai mare platforma de booking si rezervare a artistilor din Romania cu o experienta de peste 15 ani.  www.gasca-production.ro , www.attitudemusic.ro , www.impresariat-artisti.ro , www.impresariat-artist.ro , www.impresar-artisti.ro , www.impresar-artist.ro , www.bigevent.ro , www.livesound.ro , www.booking-artisti.ro , www.rezervare-artisti.ro , www.attd.ro

    Citește mai mult
  • Impresar Ioana Ignat

    Impresar Ioana Ignat

    impresar-ioana-ignat-pret-concert-contactImpresar Ioana Ignat

    Tipuri de evenimente la care participa Ioana Ignat:  Concerte, evenimente publice, concerte primarii / electorale, evenimente private, cluburi, baluri de boboci, nunti.

    Recital: 45 min.

     

    Formula scenica: Trupa Live

    Citește mai mult
  • Adda – Floare Delicata – Videoclip Nou

    Adda – Floare Delicata – Videoclip Nou

    impresar-addaAdda lanseaza cel mai recent single si videoclipul acestuia, „Floare delicata”, in regia lui Ionut Trandafir. Artista povesteste ca a lucrat foarte mult la versurile piesei si spera ca melodia sa placa tot atat de mult, pe cat suflet a pus ea in crearea povestii.

    „Am scris piesa aceasta pe bucati, pentru ca am vrut sa fie perfecta. Am inceput acum doi ani si am terminat-o acum cateva luni. E o parte din mine, e plina de emotie si sincera. Am pus tot sufletul in versuri si in muzica si este piesa mea preferata din tot ceea ce am facut pana acum. Sper sa ajunga la oameni si sper sa insemne ceva pentru ei. Am mari emotii, poate mai mari ca de obicei, dar sunt si foarte fericita”, declara Adda.

    Citește mai mult