Am implinit 10 ani!

Suntem o echipa dinamica cu o experienta in productie artistica si de evenimente de 10 ani!

Echipa noastra este formata din oameni foarte diferiti ca domenii de activitate si asta ne ajuta fim dinamici si creativi in crearea momentelor artistice.

Din echipa noastra fac parte : Manageri artisti, impresari, artisti, compozitor, regizor, scenograf, PR, instrumentisti, dansatori, coregrafi, event planner, event manager, fotografi, cameramani, DOP. Pe langa aceasta echipa avem si colaboratorii externi pentru diferite proiecte sau aplicatii speciale.

Inca din 2007 suntem printre primele trei companii furnizoare de servicii din dmeniul muzical in impresariatul si bookingul artistic online! In continuare lucram la imbunatatirea si dezvoltarea de servicii cat mai profesionale.

Din 2009 ne ocupam de productie audio atat pentru artistii nostri exclusivi dar si pentru alti artisti romani sau chiar si artisti internationali.

Divizia de productie video a pornit din nevoia proprie in productia videoclipurilor pentru artistii nostri, ulterior am dezvoltat aceasta divizie si spre productii de reclame, teleshopping, etc.

Detinem toata infrastructura tehnica si logistica pentru sustinerea evenimentelor pe care le organizam si le producem indiferent de anvergura.

 

Daca ai colaborat cu Attitude Music te rog lasa un comentariu despre experienta ta cu noi. Chiar si daca nu ai colaborat cu noi, poti sa ne scrii sugestii sau comentarii.

Iti multumim!
Echipa Attitude Music Romania

Numele tău (obligatoriu)

Adresa ta de email (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău

 

Gasiti info despre:

trupe, muzica pentru nunta playlist, muzica pentru nunta , trupe cover nunta, trupe nunta bucuresti, cover band nunta, banduri nunta bucuresti, band nunta pret, Cover Band, Trupa de coveruri, live music band, wedding band, muzica live, muzica de nunta, petreceri private si evenimente corporate, preturi artisti, artisti romani, tarife artisti, preturi artisti nunta, tarife artisti nunta, artisti preturi, pret artisti, contact artisti, artisti evenimente, artisti romania, artisti din romania, artisti internationali, onorarii artisti, formatii nunta preturi, formatii nunta bucuresti preturi, preturi formatii nunta, formatii de muzica populara, formatii de muzica, tarife formatii nunta, formatii muzica usoara, trupa nunta, artisti nunta, cantareti nunta, artisti pentru nunta, artisti nunta preturi, tarife artisti nunta, pret formatie nunta, formatie nunta pret, formatie muzica, artisti evenimente, formati de muzica
 • Betty lansează “Noaptea Sânzienelor”. Videoclip 5 K

  Betty lansează “Noaptea Sânzienelor”. În videoclip apare și mama cântăreței

  betty, betty blestem, betty etnic, betty noaptea sanzienelor, betty stroe, betty videoclip nou, betty wilmark, Noaptea Sânzienelor.Betty s-a pus serios pe treabă și, de când își petrece majoritatea timpului în studioul de înregistrări, scoate piesă după piesă.
  La mai bine de 10 ani de la lansarea piesei “Blestem”, Betty lansează azi “Noaptea Sânzienelor”, o melodie despre tradițiile românești. Cu versuri inspirate din folclorul românesc, cu o atmosferă de poveste în videoclip, în care apare chiar și mamă artistei, Betty lansează piesă cu mari emoții și așteptări.

  Citește mai mult
 • Impresar Gabriel Cotabita

  impresar gabriel cotabitaGabriel Cotabita

  Tipuri de evenimente la care participa Gabriel Cotabita: Concerte, evenimente publice, concerte primarii / electorale, evenimente private, cluburi, baluri de boboci, nunti.

  Programul este de 45 minute, de asemeni il puteti solicita pe Gabriel Cotabita si pentru prezentari de evenimente.

  Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul CD Player performant Microfoane fara fir.
  Daca optati pentru varianta cu Band este necesar BACKLINE  intrebati de disponibilitatea acestei variante.

  Citește mai mult
 • Lansare piesa si videoclip nou Betty & Wilmark feat. Jimmy – Vente Pa’ca

  Lansare piesa si videoclip nou Betty & Wilmark feat. Jimmy – Vente Pa’ca

  Betty și Willmark fac echipă bună împreună. Artiștii sunt deja la a treia colaborare lansând azi frumoasă piesă cu videoclip “Vente Pa’ca”, un feat. cu Jimmy, proiect început chiar acum doi ani, în colaborare cu Sprint Music. În plus, Betty și Willmark fac senzație cu show-ul lor, Tequila Party, unde merg acolo unde sunt invitați cu mulți dansatori, percuționist, schimbări de costume Band și multe alte surprize.

  Citește mai mult
 • Impresar Morrice

  Impresar Morrice 

  impresar morriceTipuri de evenimente la care participa Morrice: Concerte, evenimente publice, concerte primarii / electorale, evenimente private, cluburi, baluri de boboci, nunti.

  Recital: 45 min.+ MC after party

  Formula scenica: Dansatori, Percutionist African

  Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul CD Player performant Microfoane fara fir.

  Onorariul artistilor este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului. Pentru detalii referitoare la preturile artistilor va rugam sa ne contactati.

  Citește mai mult